SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE SIBIU

SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE SIBIU

Aleea Filozofilor Nr.3-5, Sibiu, RO
+40 269 210 979 / Programari: +40 0771 544 108
spitaltbcsibiu@yahoo.com
Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu

Dotări medicale și mobilier pentru Ambulatoriul Spitalului de Pneumoftiziologie

Publicat pe data de 04-05-2020 23:56 in Arhiva Anunțuri / Evenimente

O nouă licitație lansată de Consiliului Județean Sibiu – Dotări medicale și mobilier pentru Ambulatoriul Spitalului de Pneumoftiziologie

Pentru îmbunătățirea calității serviciilor medicale, Consiliul Județean Sibiu a lansat licitația privind dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie. Proiectul are în vedere achiziționarea de aparatură medicală, precum și de mobilier medical.

Operatorii economici interesați să depună oferte o pot face până la data de 21.02.2020, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Livrarea aparaturii medicale precum și a elementelor de mobilier medical se va efectua în timp de 6 săptămâni de la semnarea contractului. Valoarea contractului de 666.097,67 lei defalcat astfel: dotările medicale – 623.722,16 lei, iar mobilierul medical – 42.375,51 lei.

“Investițiile în sănătate sunt prioritare pentru Consiliul Județean Sibiu. Chiar dacă avem în derulare proiectul spitalului nou, trebuie să asigurăm servicii medicale de calitate și în spitalele deja existente. Scopul nostru este de a utiliza sursele de finanțare europeană, în proporție cât mai mare atât pentru infrastructură cât și pentru servicii medicale precum dotarea cu aparatură și mobilier medical”, declară președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

„Dotarea spitalului cu echipamente medicale moderne este prioritară pentru mandatul meu de manager. De aceea, ne preocupăm să achiziționăm în permanență aparatură de ultimă generație, care, alături de profesionalismul medicilor noștri, contribuie la salvarea și vindecarea pacienților care ne trec pragul”, spune Cristian Roman, manager Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu.

Licitația vizează achiziționarea următoarelor aparate medicale: aparat aerosoli, aparat Glucotest, pletismograf body test, QuantiFERON KIT, balon de resuscitare, defibrilator automat portabil cu acumulator, negatoscop, aparat vizualizare vene, scaun electric recoltare sânge, autoclav orizontal clasa B 60 l, aspirator de secreții adulți, ecograf doppler, canapea/ masă hidraulică cu 3 corpuri/secțiuni pentru adulți

În ceea ce privește mobilierul medical, lista cuprinde următoarele elemente: troliu medicație, dozator de apă, dulap depozitare echipamente și materiale sanitare, masă de lucru, dulap medicație prevăzut cu seif interior, lămpi bactericide, tablă magnetică, scaune copii, mașină profesională de spălat pardoseala.

Achiziționarea acestor echipamente se realizează în cadrul proiectului „Dotarea Ambulatoriului Integrat din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu” finanțat din fonduri europene, atrase de Consiliul Județean Sibiu prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020.